SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Ustanova za zdravstvenu skrb Analiza Lab

Ustanova za zdravstvenu skrb Analiza Lab

Ocjena korisnika:4.87 od 5
Ukupno glasova:21
Adresa:Sesvete Kašinska 27/d Hrvatska
Web stranica: http://www.poliklinika-analizalab.hr/
Telefon: 01 2027 180
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonUstanova za zdravstvenu skrb Analiza Lab pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 90kn Laboratorijska analiza hormona stitnjace TSH uz T3 T4 za 90 kn
Laboratorijska analiza hormona štitnjače TSH uz T3, T4 za 90 kn!

Poremećaj štitne žlijezde uzrokuje nesklad u cijelom organizmu stoga djelujte preventivno


Ocjena:
Sada samo 209kn Testiranje antitijela stitnjace  zivotno vazna pretraga koja je prvi pokazatelj problema sa stitnjacom uz odmah gotove nalaze za 209 kn
Ocjena:
Sada samo 299kn  SPOLNI HORMONI Pretraga za zene i muskarce kod planiranja trudnoce uzimanja hormonske terapije i problema s reproduktivnim sustavom za 299 kn
[SPOLNI HORMONI] Pretraga za žene i muškarce kod planiranja trudnoće, uzimanja hormonske terapije i problema s reproduktivnim sustavom za 299 kn!

Estradiol, folikulostimulirajući hormon, luteinizirajući hormon, progesteron, prolaktin i testosteron, nalazi gotovi isti dan (Tagovi: Top 10)

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x

Besplatno!

Svakodnevno imamo preko 500 ponuda sa popustom i do 90%

Prijavite sa na besplatni newsletter

I ne propustite super popust