SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

THERMAL HOTEL BALANCE LENTI

THERMAL HOTEL BALANCE LENTI

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Lenti Lenti, Mađarska Mađarska
Web stranica: https://balancehotel.hu/
Telefon: +36 92 630 590
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonTHERMAL HOTEL BALANCE LENTI pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo €304.00 (2290.49kn) Terme Lenti  Thermal Hotel Balance  Wellness odmor Lenti Madjarska  304 €
Terme Lenti - Thermal Hotel Balance - Wellness odmor, Lenti, Mađarska - 304 €

2x noćenje u dvokrevetnoj Superior sobi s balkonom za 2 osobe, Polupansion, Neograničen ulaz u SPA resort Terme Lenti i u avanturistički dio, Ulaz u hotelski wellness na 4. katu


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x