SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Terme Tuhelj d o o

Terme Tuhelj d.o.o.

Ocjena korisnika:4.68 od 5
Ukupno glasova:42
Adresa:Tuheljske Toplice Ljudevita Gaja 4 Hrvatska
Web stranica: http://bit.ly/1PmVynB
Telefon: 049 203 712
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonTerme Tuhelj d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 2090.00kn TERME TUHELJ  idilicni odmor u luksuznim mobilnim kucicama uz 2 ili 3 nocenja za do 6 osoba u Glamping Village 5 vec od 2 090 kn
TERME TUHELJ - idilični odmor u luksuznim mobilnim kućicama uz 2 ili 3 noćenja za do 6 osoba u Glamping Village 5* već od 2.090 kn!

+ korištenje vanjskog termalnog bazena, popust na ulaznice na sve bazene Vodenog planeta, korištenje 1.7. - 31.8.

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x