SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

TERME RESORT D O O

TERME RESORT D.O.O.

Ocjena korisnika:4.64 od 5
Ukupno glasova:11
Adresa:Rimske Toplice Toplice 10 Slovenija
Web stranica: http://www.rimske-terme.si/default.asp?mid=hr
Telefon: 00 03 574 20 00
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonTERME RESORT D.O.O. pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 1120kn  RIMSKE TERME Slovenija  2 nocenja s doruckom ili polupansionom za dvoje u luksuznom hotelu Zdraviliski dvor 4 uz koristenje bazena od 1 120 kn
[RIMSKE TERME] Slovenija - 2 noćenja s doručkom ili polupansionom za dvoje u luksuznom hotelu Zdraviliški dvor 4* uz korištenje bazena od 1.120 kn!

+ korištenje fitnesa uz animacijski program, kura ispijanja termalne vode i poklon bon za wellness, do 1.7. (Tagovi: Top 10)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x