SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

TERMALNA RIVIJERA ILIDZA d o o

TERMALNA RIVIJERA ILIDŽA d.o.o.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Ilidža Butmirska cesta 18 Bosna i Hercegovina
Web stranica: http://hotelhills.ba/
Telefon: 00387 3394 7947
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonTERMALNA RIVIJERA ILIDŽA d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 1404kn SARAJEVO HOTEL HILLS 5  opustite se u termalnoj rivijeri Ilidza najvecem termalnom kompleksu u regiji uz 2 nocenja s doruckom za 2 osobe za 1 404 kn
Sada samo 906kn Wellness u Hotelu Hills 5 u Sarajevu opustite se u termalnoj rivijeri Ilidza najvecem termalnom kompleksu u regiji 2 nocenja s doruckom za 2 osobe
Wellness u Hotelu Hills 5* u Sarajevu, opustite se u termalnoj rivijeri Ilidža, najvećem termalnom kompleksu u regiji, 2 noćenja s doručkom za 2 osobe!

+ rimska kupelj, saune, turski Hammam, relax zona,wellness, kupanje u termama, korištenje od 15.3. do 23.05. za 906 kn!

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x