SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

TERMALNA RIVIJERA ILIDZA d o o

TERMALNA RIVIJERA ILIDŽA d.o.o.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Ilidža Butmirska cesta 18 Bosna i Hercegovina
Web stranica: http://hotelhills.ba/
Telefon: 00387 3394 7947
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonTERMALNA RIVIJERA ILIDŽA d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 1330kn Zimski wellness u Sarajevu Hotel Hills 5  opustite se u termalnoj rivijeri Ilidza najvecem termalnom kompleksu u regiji 2 nocenja s doruckom za 2 osobe
Sada samo 1404kn  SARAJEVO HOTEL HILLS 5  Opustite se u termalnoj rivijeri Ilidza najvecem termalnom kompleksu u regiji 2 nocenja s doruckom za 2 osobe od 1 404 kn
[SARAJEVO, HOTEL HILLS 5*] Opustite se u termalnoj rivijeri Ilidža, najvećem termalnom kompleksu u regiji! 2 noćenja s doručkom za 2 osobe od 1.404 kn!

+ rimska kupelj, saune, turski Hammam, relax zona, teretana,wellness, kupanje u termama, korištenje do 29.12. (Tagovi: Top 10)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x