SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

SUNFLOWER CAMPING d o o

SUNFLOWER CAMPING d.o.o.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Novigrad Mareda bb Hrvatska
Web stranica: http://sunflower-camping.com
Telefon:
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonSUNFLOWER CAMPING d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 336kn Aminess Maravea Camping Resort  Glamping Sunflower satori Novigrad Istra Hrvatska  336 kn
Aminess Maravea Camping Resort - Glamping Sunflower šatori, Novigrad, Istra, Hrvatska - 336 kn

1x noćenje u Regular Glamping Sunflower šatoru za 5 osoba, Besplatni Wi-Fi, Besplatni parking, Ponuda se može iskoristiti od 21. 9. 2019 do 2. 10. 2019 (Tagovi: Novigrad, istra, Hrvatska, Wifi, Parking, Istra, Putovanja, Camp, Sea, More, Pets friendly)


Sada samo 388kn Aminess Maravea Camping Resort  Glamping Sunflower satori Novigrad Istra Hrvatska  388 kn
Aminess Maravea Camping Resort - Glamping Sunflower šatori, Novigrad, Istra, Hrvatska - 388 kn

1x noćenje u Regular Glamping Sunflower šatoru za 5 osoba, Besplatni Wi-Fi, Besplatni parking, Ponuda se može iskoristiti od 14. 9. 2019 do 21. 9. 2019 (Tagovi: Novigrad, istra, Hrvatska, Wifi, Parking, Istra, Putovanja, Camp, Sea, More, Pets friendly)


Sada samo 337kn  GLAMPING U ISTRI Luksuzno kampiranje u Novigradu za 5 osoba  1 nocenje u potpunom opremljenom satoru tik do mora uz koristenje bazena od 337 kn
[GLAMPING U ISTRI] Luksuzno kampiranje u Novigradu za 5 osoba - 1 noćenje u potpunom opremljenom šatoru tik do mora uz korištenje bazena od 337 kn!

+ fitness na otvorenom, sportski tereni, dječje igralište, dnevna i večernja animacija, korištenje do 1.10.


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x