SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

SOHO BOUTIQUE HOTEL

SOHO BOUTIQUE HOTEL

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Budimpešta Budimpešta, Mađarska Mađarska
Web stranica: http://www.sohoboutiquehotel.com/
Telefon: +36 1 8728 292
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonSOHO BOUTIQUE HOTEL pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 1198.00kn (159€) Soho Boutique Hotel Budimpesta Madjarska  1198 kn
Soho Boutique Hotel, Budimpešta, Mađarska - 1198 kn

2x noćenje u dvokrevetnoj Standard sobi za 2 osobe, Doručak, 2x bezalkoholno piće dobrodošlice, Upgrade u Suite (ovisno o raspoloživosti)


Sada samo 1575.00kn (209.04€) Soho Boutique Hotel Budimpesta Madjarska  1575 kn
Soho Boutique Hotel, Budimpešta, Mađarska - 1575 kn

3x noćenje u dvokrevetnoj Standard sobi za 2 osobe, Doručak, 2x bezalkoholno piće dobrodošlice, Upgrade u Suite (ovisno o raspoloživosti)

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x