SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

SMART TRAVEL d o o

SMART TRAVEL d.o.o.

Ocjena korisnika:4.6 od 5
Ukupno glasova:109
Adresa:Zagreb Amruševa 10/2 Hrvatska
Web stranica: http://smart-travel.hr/
Telefon: 01 2862 899 (pon – pet: 09 – 16h)
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonSMART TRAVEL d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 145.00kn NP Plitvice  dozivite carobnu bajku najstarijeg nacionalnog parka i uzivajte u pogledu na simpaticne Rastoke poznate i kao Male Plitvice za 145 kn
Sada samo 129.00kn OPATIJA  provedite caroban dan na Kvarneru odusevite se Opatijom i uzivajte u kupanju na popularnim opatijskim plazama za 129 kn
OPATIJA - provedite čaroban dan na Kvarneru, oduševite se Opatijom i uživajte u kupanju na popularnim opatijskim plažama za 129 kn!

Dolaskom u Opatiju očekuje Vas šetnja carskim gradom i upoznavanje ljepota Opatije, polasci 14.8. i 28.8.

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x