SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

SIGMA POSLOVODSTVO d o o

SIGMA POSLOVODSTVO d.o.o.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Novigrad Sv. Anton 15 Hrvatska
Web stranica: http://www.nauticahotels.com
Telefon: , 052 600 480, 052 600 400
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonSIGMA POSLOVODSTVO d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo €169.00 (1273.33kn) Wellness u Novigradu  2 nocenja s doruckom za dvije osobe  GRATIS paket za 1 dijete do 2 99 godina u hotelu Nautica 4
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x