SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

SICOM HOTELI d o o

SICOM HOTELI d.o.o.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Lendava Mlinska Ulica 5A Slovenija
Web stranica: https://sl.hotelcubis.si/contact
Telefon: +386 2 577 46 10
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonSICOM HOTELI d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 3280.00kn Slovenija  obiteljski paket 2 nocenja u Rezidenciji Ortus 3 u neposrednoj blizini mora za 2 osobe  2 djece do 15 godina za 3 280 kn
Slovenija - obiteljski paket! 2 noćenja u Rezidenciji Ortus 3* u neposrednoj blizini mora za 2 osobe + 2 djece do 15 godina za 3.280 kn!

Uključena obiteljska ulaznica za Pomorski muzej i 20% popusta na posjet Slanoj špilji, korištenje 22.6. - 30.9.

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x