SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

SAN SERVOLO RESORT

SAN SERVOLO RESORT

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Buje Buje, Istra, Hrvatska Istra
Web stranica: http://www.bujska-pivovara.com/home.html
Telefon: +385 52 894 60 65; +385 91 477 24 00
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonSAN SERVOLO RESORT pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 1403kn Villa San Servolo  Wellness odmor u Bujama  Buje Istra Hrvatska  1403 kn
Villa San Servolo - Wellness odmor u Bujama , Buje, Istra, Hrvatska - 1403 kn

2x noćenje u Deluxe sobi za 2 osobe, 2x bogati doručak za 2 osobe, Neograničeno korištenje bazena, finske i turske saune, Ponuda se može iskoristiti do 26. 12. 2019 (Tagovi: Buje, istra, Hrvatska, Bazen, Doručak, Pets friendly, Sauna, Istra, Putovanja, More, Doručak)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x