SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

RESIDENCE SOCA

RESIDENCE SOČA

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Soča Soča, Slovenija Slovenija
Web stranica: https://residencesoca.si/
Telefon: +386 31 739 244
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonRESIDENCE SOČA pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo €540.00 (4068.63kn) Residence Soca  Odmor udvoje Soca Slovenija  540 €
Residence Soča - Odmor udvoje, Soča, Slovenija - 540 €

2x noćenje u Studio apartmanu za 2 osobe, Korištenje vanjske saune i vanjskog whirlpoola, 1x košara domaćih delicija , 1x košara "Kuhajmo zajedno" za pripremu domaćih jela sa sastojcima i receptom

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x