SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

RAFTING TARA KAMP HIGHLANDER

RAFTING TARA KAMP HIGHLANDER

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Foča Foča, Bosna i Hercegovina Bosna i Hercegovina
Web stranica:
Telefon: +387 (0) 65 / 475-201
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonRAFTING TARA KAMP HIGHLANDER pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 570kn Kamp Highlander  Rafting na Tari i dzip safari Foca Bosna i Hercegovina  570 kn
Kamp Highlander - Rafting na Tari i džip safari, Foča, Bosna i Hercegovina - 570 kn

2x noćenje u bungalovu za 1 osobu, 1x rafting na Tari za 1 osobu, Džip safari i planinarenje kroz Nacionalni Park Sutjeska (prašuma Perućica i Trnovačko jezero), Kompletna rafting oprema (Tagovi: Foča, Bosna i hercegovina, 1. svibanj, Priroda, Putovanja)


Sada samo 311kn Kamp Highlander i rafting na Tari Foca Bosna i Hercegovina  311 kn
Kamp Highlander i rafting na Tari, Foča, Bosna i Hercegovina - 311 kn

2x noćenje u bungalovu za 1 osobu, 1x rafting na Tari za 1 osobu, Kompletna rafting oprema, Prijevoz terenskim vozilima (u roku trajanja aranžmana) (Tagovi: Foča, Bosna i hercegovina, 1. svibanj, Priroda, Putovanja)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x