svejetu.hr

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

PREZA j d o o

PREZA j.d.o.o.

Ocjena korisnika:4.67 od 5
Ukupno glasova:3
Adresa:Selce Studenčić 4 Hrvatska
Web stranica: https://hr-hr.facebook.com/preza.selce/
Telefon: 098 915 2428
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonPREZA j.d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 329kn Bozic ili Nova godina u Selcu  1 ili 2 nocenja s doruckom za dvoje u luksuznim sobama Pansiona Preza   vec od 329 kn
Detalji ponude...
Božić ili Nova godina u Selcu - 1 ili 2 noćenja s doručkom za dvoje u luksuznim sobama Pansiona Preza**** već od 329 kn!

Provedite blagdane daleko od gužvi i oštre zime te uživajte u blagoj mediteranskoj klimi


Ocjena:
Sada samo 299kn Zimski praznici na Jadranu  1 nocenje s doruckom za dvoje u luksuznim sobama Pansiona Preza   u Selcu za 299 kn
Detalji ponude...
Zimski praznici na Jadranu - 1 noćenje s doručkom za dvoje u luksuznim sobama Pansiona Preza**** u Selcu za 299 kn!

Provedite zimu u blagoj mediteranskoj klimi i zaljubite se u simpatični gradić na Kvarneru, do 1.3.2019.
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x