SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

PREZA j d o o

PREZA j.d.o.o.

Ocjena korisnika:4.66 od 5
Ukupno glasova:4
Adresa:Selce Studenčić 4 Hrvatska
Web stranica: https://hr-hr.facebook.com/preza.selce/
Telefon: 098 915 2428
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonPREZA j.d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 399kn  PROLJECE U SELCU 1 ili 2 nocenja s doruckom za dvoje u luksuznim sobama Pansiona Preza    uhvatite prve zrake sunca u simpaticnom mjestu vec od 399 kn
[PROLJEĆE U SELCU] 1 ili 2 noćenja s doručkom za dvoje u luksuznim sobama Pansiona Preza**** - uhvatite prve zrake sunca u simpatičnom mjestu već od 399 kn!

Iskoristite priliku i povedite dragu osobu na zajednički odmor, iskoristivo 1.5. - 30.6. uključujući sve blagdane


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x