SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

PRESIDENT GRUPA d o o

PRESIDENT GRUPA d.o.o.

Ocjena korisnika:4.65 od 5
Ukupno glasova:26
Adresa:Solin Kralja Petra Krešimira IV Hrvatska
Web stranica: http://www.hotelpresident.hr/hr/solin/
Telefon: 021 685 300
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonPRESIDENT GRUPA d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 1890kn  SOLIN Ljetujte sa stilom u luksuznom Hotelu President 5  2 ili 3 nocenja s doruckom u terminu po izboru tijekom CIJELE SEZONE od 1 890 kn
[SOLIN] Ljetujte sa stilom u luksuznom Hotelu President 5*! 2 ili 3 noćenja s doručkom u terminu po izboru tijekom CIJELE SEZONE od 1.890 kn!

+ neograničeno korištenje bazena, wellnessa i saune, dijete do 6 godina gratis boravak, do 1.9. (Tagovi: Top 10)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x