SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

PREMIUM DENT d o o

PREMIUM DENT d.o.o.

Ocjena korisnika:4.52 od 5
Ukupno glasova:7
Adresa:Zagreb Savska 7 Hrvatska
Web stranica: http://www.premiumdent.hr/
Telefon: 01 7793 354
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonPREMIUM DENT d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 149kn Digitalni ortopan  kvalitetna i cista snimka cijele celjusti za 149 kn Snimanje obavite bez najave u Poliklinici Premium Dent
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x