SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Poliklinika VERITAS d o o

Poliklinika VERITAS d.o.o.

Ocjena korisnika:4.84 od 5
Ukupno glasova:15
Adresa:Zagreb Svetice 17 Hrvatska
Web stranica: http://www.poliklinika-veritas.hr/
Telefon: 01 6609 135, 091 9519 798
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonPoliklinika VERITAS d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 1199.00kn Rejuvenacija rodnice CO2 laserom  unaprijedite kvalitetu zivota bezbolnom metodom s trenutnim djelovanjem u Poliklinici Veritas za 1 199 kn
Rejuvenacija rodnice CO2 laserom - unaprijedite kvalitetu života bezbolnom metodom s trenutnim djelovanjem u Poliklinici Veritas za 1.199 kn!

Pregled i konzultacije uz tretman koji rješava probleme "bježanja mokraće", bolnih odnosa, suhoće i pojačanog iscjetka

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x