SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

POLIKLINIKA HOLOART d o o za zdravstvenu djelatnost

POLIKLINIKA HOLOART d.o.o. za zdravstvenu djelatnost

Ocjena korisnika:4.82 od 5
Ukupno glasova:25
Adresa:Zagreb Ulica Dragutina Domjanića 19 Hrvatska
Web stranica: https://poliklinikaholoart.com/
Telefon: 01 2339 818, 097 7605 189
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonPOLIKLINIKA HOLOART d.o.o. za zdravstvenu djelatnost pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 899.00kn Kljucna pretraga za pravovremeno otkrivanje bolesti debelog crijeva uz totalnu kolonoskopiju u Poliklinici Holoart za 899 kn
Ključna pretraga za pravovremeno otkrivanje bolesti debelog crijeva uz totalnu kolonoskopiju u Poliklinici Holoart za 899 kn!

Rano otkrivanje značajno poboljšava prognozu bolesti stoga ne ignorirajte simptome i naručite se na pregled već danas


Sada samo 1099.00kn Kompletan sistematski pregled za zene sa ili bez laboratorijskih pretraga u Poliklinici Holoart od 1 099 knOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x