SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

POL  MOT d o o

POL - MOT d. o. o.

Ocjena korisnika:4.5 od 5
Ukupno glasova:21
Adresa:Lovran Šetalište Maršala Tita 19/2 Hrvatska
Web stranica: http://www.hotel-lovran.hr/
Telefon: 051 291 222
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonPOL - MOT d. o. o. pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 1199kn  LOVRAN 3 dana s polupansionom za dvoje u sobi s pogledom na more u hotelu Lovran  na samom setalistu Lungomare za 1 199 kn
Detalji ponude...
[LOVRAN] 3 dana s polupansionom za dvoje u sobi s pogledom na more u hotelu Lovran*** na samom šetalištu Lungomare za 1.199 kn!

Priuštite si idealno ljetovanje bez gužvi u slatkom gradiću i napunite baterije, korištenje 1.9. - 28.9.
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x