SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

PALISADA d o o

PALISADA d.o.o.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Opatija Ulica Vladimira Nazora 1 Hrvatska
Web stranica: https://hotel-paris.hr
Telefon:
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonPALISADA d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 599kn OPATIJA  1 nocenje s polupansionom za dvoje u elegantnom Hotelu Paris 4 Uzivajte u toplim jesenskim danima na moru bez velikih guzvi za samo 599 kn
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x