SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

NUMERICUS ZAGREB j d o o

NUMERICUS ZAGREB j.d.o.o.

Ocjena korisnika:4.46 od 5
Ukupno glasova:50
Adresa:Zagreb Vinogradska 4
Web stranica: http://www.numericus-zagreb.hr/
Telefon: 098 9896 108
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonNUMERICUS ZAGREB j.d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 99kn E knjiga Excel u poslovanju za sve razine uz tablice s primjerima za vjezbanje Ucite svojim tempom uz mogucnost dobivanja certifikata za 99 kn
E-knjiga 'Excel u poslovanju' za sve razine uz tablice s primjerima za vježbanje!Učite svojim tempom uz mogućnost dobivanja certifikata za 99 kn!

216 stranica, 248 ilustracija, 160 teorijskih zadataka, 60 objašnjenih funkcija, 40 najčešće korištenih kratica (Tagovi: Top 10)


Ocjena:
Sada samo 1500kn  EXCEL ACADEMY Kroz 30 skolskih sati temeljito savladajte program i postanite profesionalac u najkorisnijem alatu danasnjice za 1 500 kn
[EXCEL ACADEMY] Kroz 30 školskih sati temeljito savladajte program i postanite profesionalac u najkorisnijem alatu današnjice za 1.500 kn!

Svi polaznici dobivaju knjigu ”Excel u poslovanju” autora i predavača Luke Kobeščaka, početak 19.8.


Ocjena:
Sada samo 3000kn  OFFICE ACADEMY Individualni tecaj 3 mjeseca  savladajte Excel Word i Power Point uz konzultacije i rad na prakticnim primjerima za 3 000 kn
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x