SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

NEW BEAUTY j d o o

NEW BEAUTY j.d.o.o.

Ocjena korisnika:4.78 od 5
Ukupno glasova:27
Adresa:Zagreb Zagrebačka cesta 66 Hrvatska
Web stranica: http://www.newme.com.hr/index.html
Telefon: 01/3079-252
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonNEW BEAUTY j.d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 299kn 3 dijamantne mikrodermoabrazije lica 3 seruma vitamina C i 3 seruma hijalurona  pruzite svome licu njegu kakvu zaluzuje za 299 kn
Detalji ponude...
3 dijamantne mikrodermoabrazije lica, 3 seruma vitamina C i 3 seruma hijalurona - pružite svome licu njegu kakvu zalužuje za 299 kn!

Smanjite ožiljke od akni i bora jednim od najdjelotvornijih tretmana te ju učinite ljepšom i pomlađenom


Ocjena:
Sada samo 89kn  CUPPING MASAZA Drevna kineska metoda kojom se postize opustanje misica brze nego kod klasicne masaze za samo 89 kn
Detalji ponude...
[CUPPING MASAŽA] Drevna kineska metoda kojom se postiže opuštanje mišića brže nego kod klasične masaže za samo 89 kn!

Učinkoviti tretman za oslobađanje blokada u tijelu, smanjenje kronične boli i relaksaciju

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x

Besplatno!

Svakodnevno imamo preko 500 ponuda sa popustom i do 90%

Prijavite sa na besplatni newsletter

I ne propustite super popust