SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

MIBAT d o o

MIBAT d.o.o.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Biograd na Moru Put solina 49 Hrvatska
Web stranica: http://www.sanantonio.hr/index.html
Telefon: 023 386 171, 091 2859 156
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonMIBAT d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 2276kn  BIOGRAD NA MORU Ljetovanje po tvom gustu u terminu po izboru kroz CIJELU SEZONU  3 do 7 nocenja s polupansionom za dvoje od 2 276 kn
[BIOGRAD NA MORU] Ljetovanje po tvom guštu u terminu po izboru kroz CIJELU SEZONU - 3 do 7 noćenja s polupansionom za dvoje od 2.276 kn!

Dijete do 3,99 godina gratis paket, neograničeno korištenje bazena u Mediteranskom selu San Antonio*** tik do plaže! (Tagovi: Top 10)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x