SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Merima Bajgoric Hotel Villa Hana

Merima Bajgorić (Hotel Villa Hana)

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Mostar Gojka Vukovića 42 Bosna i Hercegovina
Web stranica: http://bit.ly/HotelVillaHana
Telefon: 00387 3657 8047, 00387 6340 8055
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonMerima Bajgorić (Hotel Villa Hana) pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 450kn  MOSTAR Carolija luksuza nekoliko koraka od cuvenog Starog mosta 2 nocenja za dvoje u Royal apartmanu Hotela Villa Hana 3 za samo 450 kn
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x