SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

LUMINOR HOTEL COLLECTION  HOTEL ASTORIA

LUMINOR HOTEL COLLECTION - HOTEL ASTORIA

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Opatija Opatija, Hrvatska Hrvatska
Web stranica: http://www.luminor-hotels.com
Telefon: +385 51 711 671, +385 51 271 437
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonLUMINOR HOTEL COLLECTION - HOTEL ASTORIA pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo €109.00 (821.26kn) Luminor Collection  Hotel Astoria  Odmor u Opatiji Opatija Hrvatska  109 €
Luminor Collection - Hotel Astoria - Odmor u Opatiji, Opatija, Hrvatska - 109 €

1x noćenje u dvokrevetnoj Superior sobi pogled park/grad za 2 osobe, Polupansion (buffet doručak i večera), Besplatan Wi-Fi, Ponuda se može iskoristiti do 1. 7. 2024.


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x