SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Logos edukacije j d o o

Logos edukacije j.d.o.o

Ocjena korisnika:4.31 od 5
Ukupno glasova:84
Adresa:Zagreb Vladimira Ruždjaka 9a/7 Hrvatska
Web stranica: http://www.logos-edukacije.hr/
Telefon: 091 1980 224
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonLogos edukacije j.d.o.o pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 299.00kn Tecaj govornistva i komunikacijske psihologije  pobijedite tremu od javnog nastupa i povecajte samopouzdanje za 299 kn
Tečaj govorništva i komunikacijske psihologije - pobijedite tremu od javnog nastupa i povećajte samopouzdanje za 299 kn!

Edukacija u trajanju 10 školskih sati uz uključenu skriptu i diplomu o pohađanju, početak tečaja 28.5.

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x