SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

LJECILISTE ISTARSKE TOPLICE

LJEČILIŠTE ISTARSKE TOPLICE

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Livade Livade, Hrvatska Hrvatska
Web stranica: http://www.istarske-toplice.hr/
Telefon: + 385 052 603 410
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonLJEČILIŠTE ISTARSKE TOPLICE pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 1099kn Hotel Mirna  Istarske Toplice Livade Hrvatska  1099 kn
Hotel Mirna - Istarske Toplice, Livade, Hrvatska - 1099 kn

2x noćenje s polupansionom u Standard sobi u hotelu Mirna 3* za 2 osobe, Neograničeno korištenje wellness bazena, 50% popust na korištenje sauna i na kupanje u termalnom bazenu, Besplatan parking

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x