SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

LJECILISTE ISTARSKE TOPLICE

LJEČILIŠTE ISTARSKE TOPLICE

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Livade Livade, Hrvatska Hrvatska
Web stranica: http://www.istarske-toplice.hr/
Telefon: + 385 052 603 410
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonLJEČILIŠTE ISTARSKE TOPLICE pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 909kn Istarske Toplice  Hotel Mirna Livade Hrvatska  909 kn
Istarske Toplice - Hotel Mirna, Livade, Hrvatska - 909 kn

2x noćenje s polupansionom u Standard sobi u hotelu Mirna 3* za 2 osobe (dijete do 12 godina besplatno), Neograničeno korištenje wellness bazena, Korištenje fitnessa, 10% popust na konzumaciju hrane u konobi Mirna (tradicionalna istarska jela) (Tagovi: Livade, Hrvatska, Wifi, Parking, Wellness, Fitnes, Istra, Putovanja, Polupansion, Terme, Obitelj)


Sada samo 1189kn Istarske Toplice  Sv Stjepan Livade Hrvatska  1189 kn
Istarske Toplice - Sv. Stjepan, Livade, Hrvatska - 1189 kn

2x noćenje s doručkom u Superior sobi u objektu Sv. Stjepan za 2 osobe, Neograničeno kupanje u wellness bazenu, Neograničeno kupanje u vanjskom bazenu s termalnom vodom, Ulaz u svijet sauna (Tagovi: Livade, Hrvatska, Wifi, Doručak, Parking, Sauna, Wellness, Istra, Putovanja, Terme, Doručak, Produženi vikend (1.11. do 3.11.))


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x