SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

LINKS D O O

LINKS D.O.O.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Kranjska Gora Vitranška ulica 12 Slovenija
Web stranica: https://www.hotelalpinaslovenia.com
Telefon: 00386 4 589 3100
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonLINKS D.O.O. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 436kn  KRANJSKA GORA Savrseno wellness opustanje u srcu Julijskih Alpi  1 2 3 ili 4 noci s doruckom ili polupansionom za dvoje u Hotelu Alpina 3 od 436 kn
[KRANJSKA GORA] Savršeno wellness opuštanje u srcu Julijskih Alpi! 1, 2, 3 ili 4 noći s doručkom ili polupansionom za dvoje u Hotelu Alpina 3* od 436 kn!

+ korištenje sauna i jacuzzija, popust na masaže i najam bicikala, dijete do 6 godina gratis paket, korištenje 15.9. - 10.11. (Tagovi: Top 10)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x