SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

LIBRATUS CENTAR j d o o

LIBRATUS CENTAR j.d.o.o.

Ocjena korisnika:4.69 od 5
Ukupno glasova:9
Adresa:Zagreb Vlaška 58, IV. kat Hrvatska
Web stranica: http://www.puclini.com
Telefon: 091 1510 015, 01 7980 880
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonLIBRATUS CENTAR j.d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 149kn Kraljeznica  pregled i tretman uz tretiranje misica razgibavanje kraljezaka i oslobadjanje napetosti zivaca za 149 kn
Kralježnica - pregled i tretman uz tretiranje mišića, razgibavanje kralježaka i oslobađanje napetosti živaca za 149 kn!

Oslobodite se bolova i spriječite buduće tegobe - riješite se glavobolje, zakočenosti i napetosti


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x