SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

KONOBA AKUSTIK

KONOBA AKUSTIK

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Sutomore Sutomore, Crna Gora Crna Gora
Web stranica: http://www.konobaakustik.rs/ser/smestaj-i-pansion-u-restoranu-konoba-akustik-sutomore.html
Telefon: +381 64 000 11 30
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonKONOBA AKUSTIK pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 3028kn Vila Smokva  Konoba Akustik Sutomore Crna Gora  3028 kn
Vila Smokva + Konoba Akustik, Sutomore, Crna Gora - 3028 kn

7x noćenje u dvokrevetnoj sobi u Vili Smokva za 2 osobe, 7x puni pansion u restoranu Akustik za 2 osobe, Besplatan parking, Ponuda se može iskoristiti do 31. 8. 2019 (Tagovi: Sutomore, Crna gora, Parking, Full board, Putovanja, Sea, More - visoka sezona)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x