SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

KOLUMBA TOURS d o o

KOLUMBA-TOURS d.o.o.

Ocjena korisnika:4.94 od 5
Ukupno glasova:21
Adresa:Zagreb Trg bana Josipa Jelačića 11 Hrvatska
Web stranica: http://zgc.hr/
Telefon: 091 2721 020
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonKOLUMBA-TOURS d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo €7.17 (54.02kn) Najzabavnija setnja s razigranim Kolumbinama Otkrij skrivene legende i mitove u gradu i rezerviraj vec sada HIT turu
Najzabavnija šetnja s razigranim Kolumbinama! Otkrij skrivene legende i mitove u gradu i rezerviraj već sada HIT turu!

Povodom 5.rođendana predstave, Kolumbine uz svaku kupljenu ulaznicu za odrasle poklanjaju dodatnu ulaznicu, termin 1.7.

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x