SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

KNEZOVICH TURIZAM d o o

KNEZOVICH TURIZAM d.o.o.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Trogir Trogir, Dalmacija, Hrvatska Dalmacija
Web stranica: http://visit-croatia.co.za/
Telefon: +385 99 590 2819
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonKNEZOVICH TURIZAM d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 3999kn Luksuzno krstarenje  Po Dalmaciji brodom Robin Hood Trogir Dalmacija Hrvatska  3999 kn
Luksuzno krstarenje - Po Dalmaciji brodom Robin Hood, Trogir, Dalmacija, Hrvatska - 3999 kn

7x noćenje s polupansionom u dvokrevetnoj kabini (klima i privatna kupaonica) na brodu Robin Hood Premium Super kategorije za 1 osobu, Gusarski party, Korištenje palube za sunčanje s ležaljkama, Korištenje ručnika za plažu i opreme za kupanje (dušeci, kajak, maske i peraje) (Tagovi: Trogir, dalmacija, Hrvatska, Wifi, Dalmacija, Piće dobrodošlice, Završno čišćenje, Putovanja, Polupansion, Sea, Jedrenje, Ekskluzivni partneri, Top 10, More - visoka sezona)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x