SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

JEDINSTVO KRAPINA d o o

JEDINSTVO KRAPINA d.o.o.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Biograd na Moru Augusta Šenoe 40 Hrvatska
Web stranica: http://www.hotelalbamaris.com/
Telefon: 023 335 766
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonJEDINSTVO KRAPINA d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 1309kn  BIOGRAD NA MORU 2 ili 6 nocenja za dvoje s polupansionom i picem uz obroke u Hotelu Albamaris 3  ljetovanje u rujnu vec od 1 309 kn
[BIOGRAD NA MORU] 2 ili 6 noćenja za dvoje s polupansionom i pićem uz obroke u Hotelu Albamaris 3* - ljetovanje u rujnu već od 1.309 kn!

Smještaj samo 300 m od plaže Soline i blizu Fun parka Biograd, dijete do 10 godine gratis ponuda, 1.9. - 7.9.


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x