SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

JAVNA USTANOVA NACIONALNI PARK BRIJUNI

JAVNA USTANOVA NACIONALNI PARK BRIJUNI

Ocjena korisnika:4.69 od 5
Ukupno glasova:4
Adresa:Brijuni Brijunska 10 Hrvatska
Web stranica: https://www.np-brijuni.hr/hr/smjestaj/depandansa-neptun
Telefon: 052 525 839
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonJAVNA USTANOVA NACIONALNI PARK BRIJUNI pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo €250.00 (1883.63kn) BRIJUNI  idilican odmor u raskosi zelenila uz 2 nocenja s polupansionom za 2 osobe  gratis paket za 1 dijete do 3 99 godina u Hotelu Neptun 3 ili Sobama Karmen
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x