SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Ivanka Konjevod

Ivanka Konjevod

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Neum Zagrebačka 2d Bosna i Hercegovina
Web stranica: http://www.agava-neum.com/
Telefon: 00 387 63 565 072
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonIvanka Konjevod pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 1953kn  NEUM 3 5 ili 7 nocenja s polupansionom za dvije osobe u Hotelu Agava 4  Provedite godisnji u popularnoj destinaciji po LAST MINUTE cijeni vec od 1 953 kn
Sada samo 1687kn  NEUM Odaberite godisnji odmor u rujnu i uzivajte u ugodnim temperaturama 3 5 ili 7 nocenja s polupansionom za dvije osobe u Hotelu Agava 4
[NEUM] Odaberite godišnji odmor u rujnu i uživajte u ugodnim temperaturama! 3, 5 ili 7 noćenja s polupansionom za dvije osobe u Hotelu Agava 4*!

Mirne šetnje uz duge pješčane plaže, dijete do 11,99 godina gratis paket, korištenje 1.9. - 1.10. već od 1.687 kn!


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x