SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

INTERPAP d o o

INTERPAP d.o.o.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Buzet Kotli Bb Hrvatska
Web stranica: http://www.istra-kotli.com/
Telefon: 098 228 432, 099 2965 337
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonINTERPAP d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 940.00kn SRCE ISTRE  odmor u tradicionalnom selu Kotli uz 2 nocenja za 2 do 4 osobe u kamenoj kuci i gratis 3 nocenja ako kupite 2 potvrde vec od 940 kn
SRCE ISTRE - odmor u tradicionalnom selu Kotli uz 2 noćenja za 2 do 4 osobe u kamenoj kući i gratis 3 noćenja ako kupite 2 potvrde već od 940 kn!

+ korištenje vanjskog bazena, ležaljki, boćališta, roštilja, peke i kamenih stolova, iskoristivo sve do 2.5.

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x