SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

ILIRIJA RESORT

ILIRIJA RESORT

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Biograd na Moru Biograd na Moru, Dalmacija, Hrvatska Dalmacija
Web stranica: http://www.ilirijabiograd.com/
Telefon: + 385 23 383 556
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonILIRIJA RESORT pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 1552kn Ilirija Resort  Hotel Ilirija  Jesenski wellness odmor Biograd na Moru Dalmacija Hrvatska  1552 kn
Ilirija Resort - Hotel Ilirija - Jesenski wellness odmor, Biograd na Moru, Dalmacija, Hrvatska - 1552 kn

2x noćenje s polupansionom u dvokrevetnoj Superior sobi za 2 osobe (1 dijete do 11,99 godina besplatno), Korištenje otvorenog bazena s dječjim bazenom u sklopu Hotela Adriatic, Korištenje Spa zone wellness centra Salvia u trajanju od 60 minuta dnevno (saune, whirpool, relax zona) i fitnessa, Ponuda se može iskoristiti do 29. 12. 2019 (Tagovi: Biograd na moru, dalmacija, Hrvatska, Bazen, Pets friendly, Wellness, Putovanja, školski praznici (30. 10. do 3. 11.), Polupansion, More, Sea, Obitelj)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x