SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

ILIRIJA RESORT

ILIRIJA RESORT

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Biograd na Moru Biograd na Moru, Dalmacija, Hrvatska Dalmacija
Web stranica: http://www.ilirijabiograd.com/
Telefon: + 385 23 383 556
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonILIRIJA RESORT pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 4965kn Ilirija Resort Hotel Ilirija Kolovoz u Biogradu na Moru Biograd na Moru Dalmacija Hrvatska 4965 kn
Ilirija Resort - Hotel Ilirija - Kolovoz u Biogradu na Moru, Biograd na Moru, Dalmacija, Hrvatska - 4965 kn

4x noćenje s punim pansionom u dvokrevetnoj Superior sobi za 2 osobe (1 dijete do 7 godina besplatno), Korištenje otvorenog bazena s dječjim bazenom u sklopu Hotela Adriatic, Korištenje Spa zone wellness centra Salvia u trajanju od 60 minuta dnevno (saune, whirpool, relax zona) i fitnessa, Korištenje otvorenog bazena s dječjim bazenom u sklopu Hotela Adriatic (Tagovi: Biograd na moru, dalmacija, Hrvatska, Bazen, Full board, Putovanja, Sea, Wellness, Pets friendly, Obitelj, More - visoka sezona)


Sada samo 1923kn Ilirija Resort Hotel Ilirija Odmor u rujnu Biograd na Moru Dalmacija Hrvatska 1923 kn
Ilirija Resort - Hotel Ilirija - Odmor u rujnu, Biograd na Moru, Dalmacija, Hrvatska - 1923 kn

2x noćenje s polupansionom u dvokrevetnoj Comfort sobi za 2 osobe (1 dijete do 7 godina besplatno), Korištenje otvorenog bazena s dječjim bazenom u sklopu Hotela Adriatic, Korištenje Spa zone wellness centra Salvia u trajanju od 60 minuta dnevno (saune, whirpool, relax zona) i fitnessa, Ponuda se može iskoristiti od 8. 9. do 12. 9. 2019 i od 14. 9. do 16. 9. 2019 (Tagovi: Biograd na moru, dalmacija, Hrvatska, Bazen, Putovanja, Polupansion, Sea, Wellness, Novo, More, Pets friendly, Obitelj)


Sada samo 2220kn Ilirija Resort Hotel Kornati Superior soba Kolovoz u Biogradu na Moru Biograd na Moru Dalmacija Hrvatska 2220 kn
Ilirija Resort - Hotel Kornati - Superior soba - Kolovoz u Biogradu na Moru, Biograd na Moru, Dalmacija, Hrvatska - 2220 kn

2x noćenje s punim pansionom za 2 osobe (1 dijete do 7 godina besplatno), Korištenje otvorenog bazena s dječjim bazenom u sklopu Hotela Adriatic i hotela Ville Donat, Korištenje Spa zone wellness centra Salvia i fitnessa u trajanju od 60 minuta dnevno, Korištenje otvorenog bazena s dječjim bazenom u sklopu Hotela Adriatic i hotela Ville Donat (Tagovi: Biograd na moru, dalmacija, Hrvatska, Wifi, Bazen, Sauna, Fitnes, Full board, Putovanja, Sea, Wellness, More, Pets friendly, Obitelj, More - visoka sezona)


Sada samo 4075kn Ilirija Resort Hotel Kornati Superior soba Kraj ljeta Biograd na Moru Dalmacija Hrvatska 4075 kn
Ilirija Resort - Hotel Kornati - Superior soba - Kraj ljeta, Biograd na Moru, Dalmacija, Hrvatska - 4075 kn

4x noćenje s polupansionom za 2 osobe (1 dijete do 7 godina besplatno), Korištenje otvorenog bazena s dječjim bazenom u sklopu Hotela Adriatic i hotela Ville Donat, Korištenje Spa zone wellness centra Salvia i fitnessa u trajanju od 60 minuta dnevno, Korištenje otvorenog bazena s dječjim bazenom u sklopu Hotela Adriatic i hotela Ville Donat (Tagovi: Biograd na moru, dalmacija, Hrvatska, Wifi, Bazen, Sauna, Fitnes, Putovanja, Polupansion, Sea, Wellness, Novo, More, Pets friendly, Obitelj)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x