SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Igraonica obrt za usluge

Igraonica, obrt za usluge

Ocjena korisnika:4.67 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Zagreb Davora Zbiljskog 26 Hrvatska
Web stranica: http://www.igraonicaps4.com/
Telefon: 097 631 1136
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonIgraonica, obrt za usluge pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 399kn  PLAYSTATION RODjENDAN 2h lude zabave za 14 djece uz sokove grickalice te igranje hit igrica FIFA 2019 Fortnite GTA 5 i mnogih drugih za 399 kn
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x

Besplatno!

Svakodnevno imamo preko 500 ponuda sa popustom i do 90%

Prijavite sa na besplatni newsletter

I ne propustite super popust