SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

HOTELI RAB d o o

HOTELI RAB d. o. o.

Ocjena korisnika:4.55 od 5
Ukupno glasova:6
Adresa:Otok Rab Obala Kralja Petra Kresimira IV/4 Hrvatska
Web stranica: http://www.hotelrab.com
Telefon: 051 602 000
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonHOTELI RAB d. o. o. pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 1160kn  RAB Jos nije kasno za godisnji Izaberite 2 3 ili 5 nocenja s polupansionom za dvoje u Hotelu International 3 vec od 1 160 kn
[RAB] Još nije kasno za godišnji! Izaberite 2, 3 ili 5 noćenja s polupansionom za dvoje u Hotelu International 3* već od 1.160 kn!

+ korištenje finske saune i fitness dvorane, jedno dijete do 6 godina gratis paket, korištenje 1.9. - 30.9. (Tagovi: Top 10)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x