SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

HOTELI OMISALJ d d u stecaju

HOTELI OMIŠALJ d. d. u stečaju

Ocjena korisnika:3.88 od 5
Ukupno glasova:20
Adresa:Omišalj Zagradi 39 Hrvatska
Web stranica: http://www.hoteli-omisalj.hr
Telefon: 051 842 126, 051 842 115
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonHOTELI OMIŠALJ d. d. u stečaju pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 899kn  OMISALJ 3 ili 6 dana s polupansionom za dvoje u terminu po izboru tijekom CIJELE SEZONE  godisnji na suncanom Krku tik do plaze od 899 kn
Detalji ponude...
[OMIŠALJ] 3 ili 6 dana s polupansionom za dvoje u terminu po izboru tijekom CIJELE SEZONE - godišnji na sunčanom Krku tik do plaže od 899 kn!

Smjestite se u udobne sobe Hotela Adriatic i uživajte u bezbrižnom odmoru, gratis boravak za dijete do 7 godina
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x