SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Hotel Zagreb d o o

Hotel Zagreb d.o.o.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Karlobag Karlobag, Hrvatska Hrvatska
Web stranica: http://www.hotelzagreb.hr
Telefon: +385 99 210 1423
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonHotel Zagreb d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 1010kn Hotel Zagreb Karlobag  Proljetni all inclusive odmor Karlobag Hrvatska  1010 kn
Hotel Zagreb Karlobag - Proljetni all inclusive odmor, Karlobag, Hrvatska - 1010 kn

2x noćenje u dvokrevetnoj sobi za 2 osobe, 2x all inclusive za 2 osobe, Korištenje saune i bazena, Ponuda se može iskoristiti od 4. 5. 2020 do 27. 5. 2020

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x