SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

HOTEL VINOTEL GOSPOJA

HOTEL VINOTEL GOSPOJA

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Vrbnik Vrbnik, Krk, Hrvatska Krk
Web stranica: https://www.gospoja.hr/
Telefon: +385 51 669 350
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonHOTEL VINOTEL GOSPOJA pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 1470kn Hotel Vinotel Gospoja  Luksuzna jesensko zimska wellness bajka Vrbnik Krk Hrvatska  1470 kn
Hotel Vinotel Gospoja - Luksuzna jesensko zimska wellness bajka, Vrbnik, Krk, Hrvatska - 1470 kn

2x noćenje u Standard sobi za 2 osobe, 2x buffet doručak s lokalnim proizvodima za 2 osobe, 2x gurmanska večera u 4 slijeda za 2 osobe, Neograničeno korištenje wellnessa (Tagovi: Vrbnik, krk, Hrvatska, Wifi, Bazen, Piće dobrodošlice, Putovanja, Polupansion, Sea, Wellness, More, Ekskluzivni partneri, Produženi vikend (1.11. do 3.11.))


Sada samo 3630kn Hotel Vinotel Gospoja  Luksuzna jesensko zimska wellness bajka Vrbnik Krk Hrvatska  3630 kn
Hotel Vinotel Gospoja - Luksuzna jesensko zimska wellness bajka, Vrbnik, Krk, Hrvatska - 3630 kn

5x noćenje u Standard sobi za 2 osobe, 5x buffet doručak s lokalnim proizvodima za 2 osobe, 5x gurmanska večera u 4 slijeda za 2 osobe, Neograničeno korištenje wellnessa (Tagovi: Vrbnik, krk, Hrvatska, Wifi, Bazen, Piće dobrodošlice, Putovanja, Polupansion, Sea, Wellness, More, Ekskluzivni partneri)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x