SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

HOTEL STELLA MARIS

HOTEL STELLA MARIS

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Vodice Vodice, Dalmacija, Hrvatska Dalmacija
Web stranica: http://www.stellamaris.hr/
Telefon: +385 0 22 440 881
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonHOTEL STELLA MARIS pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 921kn Hotel Stella Maris  Odmor u Vodicama Vodice Dalmacija Hrvatska  921 kn
Hotel Stella Maris - Odmor u Vodicama, Vodice, Dalmacija, Hrvatska - 921 kn

2x noćenje s doručkom u dvokrevetnoj Superior sobi s pogledom na more za 2 osobe, 1x coffee break za 2 osobe, Korištenje fitnessa, Ponuda se može iskoristiti od 30. 9. 2019 do 31. 10. 2019 (Tagovi: Vodice, dalmacija, Hrvatska, Wifi, Doručak, Piće dobrodošlice, Parking, Fitnes, Dalmacija, Putovanja, Sea, More, Pets friendly, Ekskluzivni partneri, Doručak)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x