SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Hotel Slatina d o o

Hotel Slatina d.o.o.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Rogaška Slatina Celjska cesta 6 Slovenija
Web stranica: http://www.hotelslatina.com/index.php?jez=HR
Telefon: 00386 03818 4100
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonHotel Slatina d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 851kn  ROGASKA SLATINA Hotel Slatina 4  2 nocenja s doruckom za dvoje uz neograniceno koristenje saune i bazena s termalnom vodom za 851 kn
[ROGAŠKA SLATINA] Hotel Slatina 4* - 2 noćenja s doručkom za dvoje uz neograničeno korištenje saune i bazena s termalnom vodom za 851 kn!

Okruženje prirode gdje voda Donat liječi sve! Dijete do 5,99 godina gratis paket, najam bicikla, korištenje do 2.11.


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x