SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

HOTEL SAN ANTONIO

HOTEL SAN ANTONIO

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Podstrana Podstrana, Dalmacija, Hrvatska Dalmacija
Web stranica: http://www.hotel-sanantonio.com/
Telefon: +385 21 336 111
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonHOTEL SAN ANTONIO pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 572kn Hotel San Antonio  Deluxe soba Podstrana Dalmacija Hrvatska  572 kn
Hotel San Antonio - Deluxe soba, Podstrana, Dalmacija, Hrvatska - 572 kn

1x noćenje u Deluxe sobi s pogledom na more i jacuzzijem za 2 osobe, 1x doručak za 2 osobe, Korištenje saune, Besplatan parking (Tagovi: Podstrana, dalmacija, Hrvatska, Wifi, Jacuzzi, Doručak, Parking, Sauna, Putovanja, Sea, Wellness, More, Pets friendly, Doručak, Produženi vikend (1.11. do 3.11.))


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x