SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

HOTEL RESORT DRAZICA

HOTEL RESORT DRAŽICA

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Krk Krk, Hrvatska Hrvatska
Web stranica: http://www.hotelikrk.hr/
Telefon: +385 51 655 570
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonHOTEL RESORT DRAŽICA pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 885.00kn Hotel Resort Drazica  Pozdrav od ljeta na Krku Krk Hrvatska  885 kn
Hotel Resort Dražica - Pozdrav od ljeta na Krku, Krk, Hrvatska - 885 kn

2x noćenje u dvokrevetnoj sobi za 2 osobe (1 dijete do 11,99 godina besplatno), Polupansion (doručak i večera) , Piće uz doručak i večeru iz automata za piće (voda, sok, pivo ili vino) , Korištenje vanjskih bazena

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x