SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

HOTEL MEDITERAN

HOTEL MEDITERAN

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Crikvenica Crikvenica, Hrvatska Hrvatska
Web stranica: http://www.hotel-mediteran-crikvenica.com/
Telefon: +385(0) 51 785 011
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonHOTEL MEDITERAN pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 499kn Hotel Mediteran Crikvenica Hrvatska  499 kn
Hotel Mediteran, Crikvenica, Hrvatska - 499 kn

1x noćenje u dvokrevetnoj sobi za 2 osobe, 1x polupansion (buffet doručak i večera) za 2 osobe, Korištenje unutarnjeg bazena, Besplatan parking (Tagovi: Crikvenica, Hrvatska, Wifi, Bazen, Parking, Putovanja, Polupansion, Sea, More)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x