SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

HOTEL LISANJ d d

HOTEL LIŠANJ d.d.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Novi Vinodolski Lišanjska ulica 1 Hrvatska
Web stranica: https://hotel-lisanj.com/hr/
Telefon: 051 666 700, 051 665 600
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonHOTEL LIŠANJ d.d. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 1850kn Martinje u Hotelu Lisanj 4  Novi Vinodolski 2 nocenja s polupansionom za dvoje uz svecanu veceru neogranicenu konzumaciju vina nastup tamburasa i krstenje vina
Sada samo 1251kn NOVI VINODOLSKI  2 nocenja s polupansionom za dvoje uz koristenje bazena i spa centra u Hotel Lisanj 4 koji je posebno prilagodjen boravku s djecom za 1 251 kn
NOVI VINODOLSKI - 2 noćenja s polupansionom za dvoje uz korištenje bazena i spa centra u Hotel Lišanj 4* koji je posebno prilagođen boravku s djecom za 1.251 kn!

+ gratis smještaj i polupansion za dijete do 14 godina, korištenje sobe s videoigrama, iskoristivo do 25.10. ili 3. - 10.11. (Tagovi: Top 10)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x