SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

HOTEL HOLLYWOOD

HOTEL HOLLYWOOD

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Sarajevo Sarajevo, Bosna i Hercegovina Bosna i Hercegovina
Web stranica: http://www.hotel-hollywood.ba/2/index.php/bs/
Telefon: +387 33 77 31 00
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonHOTEL HOLLYWOOD pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo €180.00 (1356.21kn) Hotel Hollywood  Termalni odmor u Sarajevu Sarajevo Bosna i Hercegovina  180 €
Hotel Hollywood - Termalni odmor u Sarajevu, Sarajevo, Bosna i Hercegovina - 180 €

2x noćenje u dvokrevetnoj Superior sobi za 2 osobe , Doručak, Korištenje hotelskog poluolimpijskog bazena , Neograničeno korištenje saune (finska, infracrvena, bio i parna)

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x