SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

HOTEL DRINA d o o Sarajevo

HOTEL DRINA d.o.o. Sarajevo

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Sarajevo Bačići br. 10 Bosna i Hercegovina
Web stranica: http://www.hoteldrina.ba/
Telefon: 00387 62 425 305 , 00387 33 872 422
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonHOTEL DRINA d.o.o. Sarajevo pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 532kn Sarajevo Hotel Drina 3  dozivite uzbudljivu atmosferu grada poznatog po dobrom provodu i finoj hrani 2 nocenja s doruckom za dvoje za 532 kn
Sarajevo, Hotel Drina 3* - doživite uzbudljivu atmosferu grada poznatog po dobrom provodu i finoj hrani, 2 noćenja s doručkom za dvoje za 532 kn!

Prošetajte Baščaršijom, slikajte se kod Sebilja i uživajte u netaknutoj prirodi Vrela Bosne, 1.10. - 29.12.


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x